Skip to content

STANDAARD ALL-IN AUTO HUREN OP IBIZA

Ibiza is een prachtig eiland met kristalhelder water en prachtige landschappen. Het is de perfecte plek om een auto te huren en de mooiste plekjes te verkennen. Met Ibiza autoverhuur, kunt u rechtstreeks van uw appartement naar een strand met kristalhelder water rijden. U kunt onderweg ook stoppen bij een restaurant langs de weg om u te laten verrassen door de Spaanse keuken.

Ibiza is een perfecte plek voor een vakantie en een auto huren is de beste manier om alle mooie plekjes die Ibiza te bieden heeft te ontdekken.

Met een huurauto rijdt je makkelijk naar het strand.

Een auto huren op Ibiza is de beste manier om het eiland te verkennen en de mooiste plekjes te ontdekken. Met een huurauto rijdt u rechtstreeks van uw appartement naar een van de prachtige stranden van Ibiza. Of, als u avontuurlijk bent, kunt u onderweg stoppen bij een wegrestaurant om de heerlijke Spaanse keuken te proeven. Hoe dan ook, een auto huren is de perfecte manier om het meeste uit uw tijd op Ibiza te halen. Dus waar wacht u nog op? Reserveer vandaag nog een huurauto op Ibiza!

Verborgen juweeltjes

Ibiza autohuur is de perfecte manier om het eiland te verkennen en alle verborgen juweeltjes te vinden. Rijd je rechtstreeks van je appartement naar een strand met kristalhelder water? Check. Onderweg stoppen bij een wegrestaurant om je te laten verrassen door de Spaanse keuken? Check. Met een huurauto heb je de vrijheid om Ibiza in je eigen tempo te verkennen en alle geweldige plekken te ontdekken die het eiland te bieden heeft. Dus waar wacht u nog op? Huur een auto en begin vandaag nog met het verkennen van Ibiza!

DIEFSTALVERZEKERING

Wanneer u terug komt bij uw auto na een gezellig avondje uit is het erg vervelend als u diefstal van de auto constateert. De diefstalverzekering(TP) verzekerd u tegen diefstal van de huurauto. Spullen die in de auto liggen zijn niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De verzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

TERUGBETALING EIGEN RISICO

Al onze huurauto’s komen met een all inclusief service die alle nodige verzekeringen bevat. De verzekeringen dekken alles van glas tot bodemschade. Uit onze ervaring is gebleken dat verhuurders u toch vaak nog een verzekering proberen aan te smeren dus let goed op. U moet ook aandachtig zijn tijdens het tekenen van een huurcontract of u geen extra diensten aanbiedt.

WA-DEKKING VAN €7,5 MILJOEN

In de meeste landen met onze service is de WA-dekking voldoende. In landen die niet hier toebehoren ligt de dekking ver onder de Nederlandse standaard. Als er dan een ongeval plaats vindt kunt u financieel een groot verlies lijden. Daarom sluiten wij voor u een WA verzekering af met een dekking van € 7,5 miljoen zodat u geen verlies kan lijden. Deze verzekering dekt schade zowel materieel als fysiek.

SCHADEDEKKING
Als wij zeggen all inclusive dan menen wij het ook. Alle mogelijke schade wordt verzekerd en aan u terug betaald nadat u een schadeformulier hebt ingevuld.
GRATIS WIJZIGEN
Ook na afloop van de 14 dagen optie kunt u uw reservering nog gratis aanpassen. Zolang u ze maar 4 uur voor huurontvangst zijn doorgegeven.
14 DAGEN OPTIE
Bent u aan het plannen om op vakantie te gaan maar zijn er nog onzekerheden? Dan kunt u binnen 14 dagen uw reservering nog aanpassen.
ONGELIMITEERDE KILOMETERS
In onze huursom hoeft u niet extra te betalen als u boven een aantal kilometers zit. Met deze ongelimiteerde kilometers kunt u alles goed bekijken.
LOKALE BELASTING
Over alle prijzen van all inclusive huursom is het lokale BTW percentage berekend. Wanneer u extra functies gebruikt moet u het lokale BTW bedrag betalen.
24/7 NEDERLANDSTALIG NOODNUMMER
Mochten er problemen zijn kunt u ons altijd bereiken op ons nood nummer +32 23 5 699 690. Ons personeel zal u waar mogelijk helpen.
Vorige slide
Volgende slide

Vragen?

Neem gerust contact met ons op