Skip to content

STANDAARD ALL-IN

De vakantie is een feit en je staat waarschijnlijk nu al te popelen tot je er bent. Genieten van de Spaanse zon, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden. Het klinkt als een droom die uitkomt. Zon, zee en strand van het mooie Spaanse land wachten op jouw bezoek. Om nou echt het maximale uit jouw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef je jezelf niet te beperken tot een badplaats, strand, of chalet in de bergen, maar smul je van het vrije gevoel van gaan en staan waar je maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij je nog beter in met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

WA-DEKKING VAN €7,5 MILJOEN

In de meeste landen met onze service is de WA-dekking voldoende. In landen die niet hier toebehoren ligt de dekking ver onder de Nederlandse standaard. Als er dan een ongeval plaats vindt kunt u financieel een groot verlies lijden. Daarom sluiten wij voor u een WA verzekering af met een dekking van € 7,5 miljoen zodat u geen verlies kan lijden. Deze verzekering dekt schade zowel materieel als fysiek.

TERUGBETALING EIGEN RISICO

Al onze huurauto’s komen met een all inclusief service die alle nodige verzekeringen bevat. De verzekeringen dekken alles van glas tot bodemschade. Uit onze ervaring is gebleken dat verhuurders u toch vaak nog een verzekering proberen aan te smeren dus let goed op. U moet ook aandachtig zijn tijdens het tekenen van een huurcontract of u geen extra diensten aanbiedt.

DIEFSTALVERZEKERING

Wanneer u terug komt bij uw auto na een gezellig avondje uit is het erg vervelend als u diefstal van de auto constateert. De diefstalverzekering(TP) verzekerd u tegen diefstal van de huurauto. Spullen die in de auto liggen zijn niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De verzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Ibiza Autohuur

24/7 NEDERLANDSTALIG NOODNUMMER

Ibiza Autohuur is 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

Ibiza Autohuur

SCHADEVERZEKERING (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van eigen risico.

Ibiza Autohuur

ONGELIMITEERDE KILOMETERS

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijt u een ongelimiteerd aantal kilometers.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op