Skip to content

Auto huren Niu Blau

Aan de kust van Niu Blau is het fijn vertoeven, maar een auto huren in Niu Blau geeft u nog meer vrijheid. U kunt gerust uw hele vakantie op uw plek blijven en u prima vermaken, maar dat zou een gemiste kans betekenen. Ibiza heeft namelijk ontzettend veel te bieden en het zou zonde zijn om hier geen gebruik van te maken. Een auto huren, kan echter nogal een gedoe zijn en veel mensen vinden het niet zo prettig om in het buitenland een auto te huren. Vage voorwaarden in onbegrijpelijke taal, moeilijk communiceren en vaak ook prijzen die lastig te controleren zijn.

Meer dan twintig jaar geleden werd Ibiza Autohuur opgericht om u van dienst te kunnen zijn bij een auto huren in Niu Blau en andere plaatsen zoals La Joya, Cala Llenya, Cala Mastella, Es Canar, Cala Pada, Can Sanso, Siesta en Santa Eulalia del Rio. Wij zijn een bemiddelaar voor Sunny Cars. Sunny Cars heeft bijna negentig verhuurlocaties in Ibiza waarmee zij samenwerken. Daar profiteert u ook van. Wij hebben heldere afspraken met Sunny Cars en u kunt bij ons gewoon in het Nederlands terecht om uw auto te huren. Zijn er problemen of calamiteiten, dan hebben wij een Nederlands telefoonnummer waarop u hulp in kunt schakelen.

Wat wilt u voor auto huren in Niu Blau?

Bij ons een auto huren, betekent profiteren van een zeer groot aanbod. Wat voor auto u ook wenst; wij hebben altijd het ideale model voor u in huis. Zo kunt u tegen een scherp tarief heerlijk over het eiland cruisen in een cabriolet of de gebaande wegen verlaten in een stoere offroader, maar ook voor een compacte stadsauto of een ruime gezinsauto bent u bij ons aan het juiste adres

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Gemak dient de mens

Onze dienstverlening staat in het teken van gemak. Dit komt niet alleen tot uiting in de eenvoudige manier van online reserveren, maar ook in de extra diensten die wij u kunnen bieden. Wilt u een auto huren in Niu Blau en direct instappen waar u maar wilt? Wij kunnen ervoor zorgen dat de auto van uw keuze op het vliegveld of bij uw hotel of appartement geleverd wordt.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op