Skip to content

Een auto huren in Cala Tarida

Ga je deze vakantie een auto huren in Cala Tarida? Zorg er dan voor dat je voor vertrek niet alleen de auto gereserveerd hebt, maar dat je ook de verzekering hebt afgesloten en afspraken hebt gemaakt over navigatie en een eventuele tweede bestuurder. Zo voorkom je gedoe aan de balie op je vakantiebestemming. Wil je zeker weten dat alles goed zit, boek dan gemakkelijk en snel het pakket van Sunny Cars via Ibiza Autohuur.

Waarom een auto huren als je naar Cala Tarida gaat?

Cala Tarida ligt aan de westkust van het populaire vakantie-eiland Ibiza, dat samen met enkele andere eilanden ten oosten van het Spaanse vaste land de eilandengroep de Balearen vormt. Bij Cala Tarida vind je mooie zandstranden met helderblauw water. Je zwemt er tussen de vissen en kunt er dus ook heerlijk snorkelen. In de buurt vind je ook enkele grote resorts. Wie besluit een auto te huren in Cala Tarida, kan van daaruit gemakkelijk heel het eiland verkennen. Zo ben je in minder dan een half uur in Ibiza stad, aan de andere kant van het eiland. Ook de luchthaven van Ibiza is in 20 minuten te bereiken. Je hebt het hele eiland dus binnen handbereik en bent dan ook niet gebonden aan de plekjes die voor het massatoerisme bestemd zijn.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Relaxed op weg in je huurauto van Sunny Cars

Ibiza Autohuur werk samen met Sunny Cars. Boek je bij Sunny Cars dan huur je altijd bij een betrouwbare lokale verhuurder. Bovendien zit het gebruik van het GPS systeem al inbegrepen in de prijs en mat je partner gratis bijgeschreven worden als tweede bestuurder (geen overbodige luxe op dit party eiland). Bovendien is het all-in pakket van Sunny Cars inclusief WA verzekering, zodat onderhandelen aan de balie niet nodig is. Gewoon je sleutel ophalen en de vakantie kan beginnen. 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op