Skip to content

Ibiza autohuur is er voor jou! En zelfs zonder creditcard.

Op een eiland als Ibiza zijn er veel bezienswaardigheden. Natuurlijk wil je er zoveel mogelijk bezoeken, maar soms lukt dit niet met het openbare vervoer. 

Gelukkig zijn wij van Auto Huren Ibiza er voor je met een voordelig alternatief: een huurauto!  

Al jaren voorzien wij al onze klanten van degelijke auto’s voor voordelige prijzen. Onze partners hebben al meer dan twintig jaar ervaring en werken als bemiddelaar in autoverhuur met de beste partners op Ibiza. Verder hebben we samenwerkingen met televisieprogramma`s op RTL4

 

IBIZA ROND MET IBIZA AUTOHUUR

De allermooiste en verborgen parels tijdens je vakantie vind je uiteraard per huurauto. Buiten de gebaande paden en voorbij de toeristische trekpleisters, dat is waar je die adembenemende kliffen, ansichtkaartwaardige uitzichtpunten en pittoreske dorpjes vindt. Met Ibiza Autohuur huur je een auto op bijna 90 locaties in Ibiza.

Al 25 jaar de beste in het vak

Onze partner Sunny Cars werd opgericht in 1991 door Kai Sannwald. Sinds die tijd is het bedrijf extreem gegroeid met nu meer dan 70 werknemers in dienst. In onze samenwerking is het belangrijkste doel u een geschikt vervoersmiddel te vinden voor uw tijd weg. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen over uw auto of vakantie. 

Onze wens is dat je kunt  genieten van een zorgeloze vakantie. Geen gedoe over verzekeringen en stapels brieven waar je je handtekening onder moet zetten. Bij ons betaal je eenmalig een all inclusive prijs. Hierbij combineren wij alle verzekeringen in een, zonder dat jij je hoeft te bekommeren om andere extra verzekeringen. Overigens betalen wij bij schade het eigen risico aan je terug. Dit geldt ook in geval van schade aan glas, banden, bodem of het dak. Bij Auto Huren Ibiza is optimale verzekering de standaard.

Daarnaast maken wij het mogelijk dat je de andere gedeeltes van het eiland kunt bekijken. Auto Huren Ibiza biedt je de mogelijkheid om veel te verkennen door een ongelimiteerd aantal kilometers dat je mag rijden met je huurauto.

DIRECT UW REIS HERVATTEN

Met onze service zorgen we ervoor dat u uw auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

GEEN LANGE WACHTRIJEN

Met uw eigen huurauto hoeft u niet meer te wachten op een taxi, u kunt het gebied zelf ontdekken wanneer u maar wilt!

SHUTTLE-SERVICE

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar uw verhuurder gebracht te worden.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

BEZIENSWAARDIG
HEDEN

Met een eigen huurauto kunt u gaan en staan waar en wanneer u maar wilt!

Ibiza Autohuur

SUNNY CARS​

Ibiza Autohuur werkt nauw samen met Sunny Cars, een autoverhuurbedrijf dat is opgericht in 1991. Kai Sannwald begon toentertijd met zijn compagnon het autoverhuurbedrijf. Tegenwoordig is het flink uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan zeventig medewerkers in dienst.

Ibiza Autohuur

COMFORTABEL TRANSPORTMIDDEL

Samen met Sunny Cars werken wij naar een comfortabel transportmiddel voor jouw dagen in het buitenland. Wij staan altijd open voor vragen, opmerkingen en tips voor jouw auto of vakantie. Wil je meer weten over onze diensten? Schroom je niet en blader verder op onze website.

Ibiza Autohuur

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden. 

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Vragen?

Neem gerust contact met ons op