Skip to content

STANDAARD ALL-IN

De vakantie is een feit en u staat waarschijnlijk nu al te popelen tot u er bent. Genieten van de zon, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden. Het klinkt als een droom die uitkomt. Zon, zee en strand wachten op uw bezoek. Om nou echt het maximale uit uw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef u zichzelf niet te beperken tot een badplaats, strand, of chalet in de bergen, maar smult u van het vrije gevoel van gaan en staan waar u maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij u nog beter in met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

EXTRA WENSEN ZIJN IN EEN HANDOMDRAAI GEREGELD​

Met een all-in huurauto van Ibiza Autohuur geniet u van gemakkelijk van A naar B rijden en doet u dit wanneer het u uitkomt. U hoeft geen rekening te houden met de vaste tijden van het openbaar vervoer, of voor dageraad op te staan om een georganiseerd uitstapje te beleven. U vertrekt wanneer u daar aan toe bent. Naast de voordelen van een huurauto op de oprit, biedt Ibiza Autohuur de mogelijkheid om de auto aan te passen zodat hij volledig naar wens is. Zo kunt u optimaal genieten, zoals wij vinden dat het hoort!

RIJDEN ER MEERDERE BESTUURDERS MEE?​

Zijn er naast uzelf meerdere personen die achter het stuur willen, dan mag dat in vrijwel alle landen. Soms vragen verhuurbedrijven daar een kleine toeslag voor, maar in het all-in ‘AD’ pakket krijg u deze bijkomstigheid voor niets. Het enige wat wij vragen is een ondertekening van het huurcontract voor zowel de hoofdbestuurder, als de bestuurders in spe. Zo weten we in ieder geval dat het gezelschap en u volledig verzekerd zijn.

EEN KLEINE PASSAGIER? ​

Baby’s tot peuters zitten comfortabel bij Ibiza Autohuur. Tegen een kleine toeslag voorzien zij een auto van een babyzitje, een kinderstoel, of een booster. De maten zijn al vanaf de baby’s eerste maanden te verkrijgen. Deze is vooraf te reserveren, tijdens het boeken.

DIEFSTALVERZEKERING

Wanneer u terug komt bij uw auto na een gezellig avondje uit is het erg vervelend als u diefstal van de auto constateert. De diefstalverzekering(TP) verzekerd u tegen diefstal van de huurauto. Spullen die in de auto liggen zijn niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De verzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

EEN GPS MEE OP WEG​

Wilt u een vrouwelijke stem die u in één keer naar uw vakantiebestemming navigeert? Kies dan het All-in/GP-pakket en ontvang een navigatiesysteem! Zo raakt u nooit de weg kwijt in de buitenlandse infrastructuur. Mochten er verhuurbedrijven zijn die deze dienst niet leveren, dan kan er tegen een kleine toeslag een aangevraagd worden.

EEN ANDER START-EN EINDPUNT?

Wil u tijdens uw vakantie van het noorden naar het zuiden rijden, zonder dat u datzelfde parcours weer terug moet? Dan is dat geen enkel probleem bij Ibiza Autohuur. U rijdt de auto van de ene naar de andere locatie en dan regelen zij de rest. Zo hoeft u geen rekening te houden met een lange terugtocht en kunt u alle uithoeken van uw vakantiebestemming bekijken.

Ibiza Autohuur

24/7 NEDERLANDSTALIG NOODNUMMER

Ibiza Autohuur is 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

Ibiza Autohuur

SCHADEVERZEKERING (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van eigen risico.

Ibiza Autohuur

ONGELIMITEERDE KILOMETERS

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijt u een ongelimiteerd aantal kilometers.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op