Skip to content

Auto huren in Es Caló

Met overzicht, gemak en gratis reservering een auto huren in Es Caló. Ibiza Autohuur helpt je bij het zoeken naar een geschikte en veilige huurauto, met een complete aanbieding. In ruim 125 landen is Jouw Autohuur de verhuurder, die met de beste service vakantiegangers voorziet van de auto die zij nodig hebben. Een auto huren in Es Caló is eenvoudig geregeld en altijd tegen de laagste prijs.

Een auto huren in Cala Llenya is perfect om het eiland te verkennen

Es Caló is een klein vissersdorpje aan de oostkust van Formentera. Met een ruime tien kilometer, ben je een kwartier verwijderd van de havenstad La Savina. Es Caló biedt prachtige stranden en gezellige plekjes. De rust van het eiland is ook hier goed terug te vinden, maar het dorpje scoort met name op zijn natuurlijke schoonheid. Wil je in alle rust toch een keer de hort op en nabijgelegen dorpjes verkennen? Dan is een auto huren in Es Caló mogelijk en gemakkelijk geregeld. Op eigen initiatief en zelfstandigheid bezoek je snel de andere plekken van het eiland vanuit het dorp waar jij verblijft. Volledig flexibel en zonder annuleringskosten kun je een auto huren vanuit Es Caló. Ibiza Autohuur helpt bij het kiezen van een huurauto en voorziet van elk gemak met de tientallen inlever- en ophaallocaties waarover zij beschikken.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

De mooiste stranden van Es Caló

Als jij houdt van een echt relaxte strandvakantie, dan is Es Caló misschien wel jouw volgende vakantiebestemming. Ondanks de feesten en drukte van Ibiza, biedt Formentera echt rust en schoonheid. Volop vrijetijdsbesteding, ontspanning en watersport zijn allemaal terug te vinden in het kleine dorpje Es Caló. Met milde golven in de zomer en harde wind in de herfst is het water in Es Caló een mooie trekpleister voor surfers en andere watersporters. Een prachtig lang zandstrand in Es Caló is Ses Platgetes, maar ook Caló des Mort is een voorbeeld van de heerlijke plekken waarover Es Caló beschikt.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op