Skip to content

Auto huren in Cala Roja

Wil je volop profiteren van de voordelen bij een auto huren in Cala Roja? Bij Ibiza Autohuur worden de voordeligste keuzes overzichtelijk en met de beste service aan je voorgelegd. Haal alles uit je reis met de huurauto die het beste bij jou past. De rotsachtige gebieden van Cala Roja bereik je met een auto die daarvoor geschikt is. Van ruime gezinsauto tot kleine sportauto. Een auto huren in Cala Roja doe je bij Ibiza Autohuur; eenvoudig en altijd het voordeligst.

Flexibel en zelfstandig met een huurauto naar Cala Roja

Cala Roja is een rotsachtig gebied in Cap Martinet, die zeer goed te bereiken is met de auto. Tegen het eind van de route naar deze plek kun je de auto parkeren en te voet verder gaan om dit prachtige plekje te aanschouwen. Tussen de rotsen bevindt zich een kleine badplaats, een afgelegen plek waar je niet snel iemand zal tegen komen. De weg ernaartoe is niet eenvoudig, dus enige voorzichtigheid is nodig. Cala Roja onderscheidt zich door het geïsoleerde strand en afgelegen zwemgedeelte. Door deze afgelegen ligging ontbreekt het er aan faciliteiten als toiletten en restaurants. Daarentegen biedt het ontspanning en rust, zelfs in de drukste zomerseizoenen. Ibiza Autohuur biedt alle geschikte auto’s voor deze omgeving. Een auto huren om Cala Roja te bereiken was nog nooit zo eenvoudig. Zonder reserveringskosten en met garantie op de laagste prijs vind je de auto die jij zoekt.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Cala Roja in de publiciteit

Cala Roja kreeg in 2014 een boost aan publiciteit, toen een wens werd vervuld in het televisieprogramma ‘Waarheen Waarvoor’ van Geer en Goor. Een weduwnaar verstrooide het as van zijn overleden vrouw op de rotspunt van Cala Roja. Het puntje van de rotsen kan bereikt worden met een wandeling van zo’n 10 minuten, vanaf het laatste punt waar de auto geparkeerd kan worden.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op