Skip to content

Auto huren in La Savina

Een auto huren kan nu ook in La Savina. Wil jij zelfstandig reizen, mobiel zijn en de mooiste plekken bezoeken? Maak je reis compleet bij Ibiza Autohuur, waar er gestreefd wordt naar de beste huurauto voor jouw vakantie. Profiteer nu van het gevarieerde aanbod aan huurauto’s, de laagsteprijsgarantie en snel en eenvoudig reserveren.  Een auto huren in La Savina zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel van je reis kunt genieten.

Zorgeloos genieten met een huurauto in La Savina

Vanuit Ibiza stap je de veerboot uit en bevind je je in La Savina. La Savina is de haven van Formentera, waar miljoenenjachten liggen en een echte zeevaartsfeer hangt. Het is het punt waar alle boten vandaan vertrekken en arriveren. Dit is daarmee de plek waar je zal arriveren met de boot en de eerste impressie die je zal krijgen van het eiland. Vanuit La Savina kun je direct een auto huren en de rest van het eiland verder ontdekken. Ibiza Autohuur zet de auto voor je klaar en levert daarbij de beste service, zodat jij direct en gemakkelijk vanuit de haven op pad kunt. Gelijk bij aankomst op het eiland kun je in de auto stappen en de vakantie beginnen. Laat je inspireren door de mooiste plekken en stranden die vanuit La Savina met jouw huurauto in handbereik liggen.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

De kracht van La Savina

La Savina is een typische jachthaven, waar je zee ruikt en de havensfeer proeft. Een van de eerste bezichtigingen is het havenpand voor ticketverkoop, een gezellig terras en een klein winkeltje. Wanneer je haven verder afloopt kom je talloze kroegen en restaurants tegen en, in de zomer, een lange rij marktkraampjes. De dure jachten aan de kust zorgen voor een exclusief gevoel en de adembenemend mooie stranden maken deze vakantiebestemming het meer dan waard. De ideale ligging maakt uitstapjes naar alle kanten mogelijk, waardoor een auto huren in La Savina jou van alle gemakken zal voorzien.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op