Skip to content

Auto huren ibiza airport

Wanneer je naar Ibiza gaat is het aan te raden om al op Ibiza airport een auto te huren. Ibiza geniet grote bekendheid ten aanzien van het nachtleven. Misschien ga jij dat wel ontdekken. Het nachtleven op Ibiza komt echter voort uit de hippiecultuur die op het eiland in de jaren 60 ontstond. Al die hippies waren destijds woonachtig in grotwoningen. Het is ook hartstikke leuk om die te gaan bekijken wanneer je op Ibiza bent. Om straks mobiel te kunnen zijn, kun je nu al via deze website op Ibiza airport een auto huren.

Ibizaautohuur.nl is dé plek om een auto te huren

Ibiza Autohuur is partner van Sunny Cars. Dat bedrijf werkt met diverse autoverhuurbedrijven waaronder Budget Rent a Car en ook met Europecar. Dat zijn allemaal gerenommeerde namen dus je bent verzekerd van de beste kwaliteit huurauto’s. Door via onze site een auto te huren op Ibiza airport, ben je ervan verzekerd dat je qua autohuur niet te maken krijgt met lokale, malafide verhuurpraktijken.
In het dorpje San Juan in Noord Ibiza, zijn nog steeds hippies woonachtig. Er worden daar ook hippiemarkten gehouden. Door een auto te huren via onze site op Ibiza Airport, ben je meteen mobiel zodra je vliegtuig is geland en kun je ook de prachtige verlaten stranden gaan bezoeken wanneer je even wilt ontsnappen aan het massatoerisme.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Alles goed geregeld via Ibiza Autohuur

Ibiza Autohuur is niet de eigenaar van de huurauto. Wij zijn hét contactpunt tussen jou en het autoverhuurbedrijf. Heb je een vraag of kamp je met een probleem, dan kun je ons direct bereiken op ons Nederlandse noodnummer. Dat voelt wel zo veilig.
Via ons betaal je slechts één keer een prijs voor al onze diensten. Onverwachte kosten horen, zoals sommige verhuurders die dikwijls in rekening brengen, tot het verleden. Wij hanteren een all-inclusive-prijs. Je krijgt dus niet te maken met reserveringskosten en ook niet met creditcardkosten.
Op Ibiza is genoeg te doen. Maar zonder auto te huren zul je daar niet veel van kunnen zien. Boek dus direct je huurauto via deze site.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op