Skip to content

Auto huren Ibiza vliegveld

Ga je op vakantie naar Ibiza, zorg dan dat je vooraf al een auto huurt op het vliegveld. De meeste mensen gaan met het vliegtuig en omdat op Ibiza niet overal treinen en bussen rijden zoals in Nederland, kun je niet zomaar overal komen. Afgezien van het nachtleven is er op Ibiza echter veel te zien en te beleven. Je hebt daar echter een auto voor nodig.

Op het eiland ontstond in de jaren 60 een hippiecultuur. Al die hippies woonden destijds in grotwoningen en sommigen zelfs nog steeds. Het is heel leuk om daar te gaan kijken wanneer je op Ibiza bent. Er zijn ook vaak gezellige, kleurrijke markten. Om tijdens je vakantie mobiel te kunnen zijn is het mogelijk om via deze website nu al een auto te huren op het vliegveld van Ibiza. Die staat dan gewoon voor je klaar zodra je landt.

Ibizaautohuur.nl: daar huur jij natuurlijk je auto op het vliegveld van Ibiza

Wij zijn zelf geen eigenaar van de huurauto die je mee krijgt maar zijn partner van Sunny Cars. Dat is op haar beurt een partnerbedrijf van Budget Rent a Car en onder andere ook van Europecar. Die bedrijven leveren uiteindelijk de auto die je wilt huren op het vliegveld van Ibiza. Ibiza Autohuur is hét contactpunt tussen jou en dit Spaanse autoverhuurbedrijf. Voor vragen of problemen neem je echter gewoon eenvoudig contact op met ons via ons Nederlandse noodnummer. Dat voelt wel zo veilig want je hoeft geen moeilijke gesprekken te voeren met mensen die je niet verstaat.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Echt vanalles te zien op Ibiza

Een auto huren op het vliegveld van Ibiza betekent dat je meteen mobiel bent zodra je met je vliegtuig landt. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Erg leuk is het om de prachtige verlaten stranden op Ibiza te gaan bezoeken. Met je auto kun je de drukte opzoeken maar je kunt ook even ontsnappen aan het massatoerisme. 

Nu direct je auto huren op het vliegveld van Ibiza via onze website: doe het meteen!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op