Skip to content

Auto huren ibiza

Een auto huren op Ibiza is echt aan te raden. Afgezien van het fantastische nachtleven waar Ibiza om bekend staat, is er namelijk op dit eiland ook zeer veel te zien en te beleven. Wist je bijvoorbeeld dat er op Ibiza in de jaren 60 een heuse hippiecultuur is ontstaan? Deze hippies woonden in die tijd in grotten. Het is leuk om op Ibiza een auto te huren en daar een dagje te gaan kijken. Onderweg kun je dan ook stoppen bij allerlei mooie, verlaten strandjes waar je normaal gesproken niet zou komen.
In het noordelijk gelegen San Juan wonen vandaag de dag nog steeds hippies en er worden daar ook nog met regelmaat hippiemarkten georganiseerd. Alleen door op Ibiza een auto te huren via deze website, kun je een dergelijk uitstapje maken en af en toe ontsnappen aan het massatoerisme op het eiland. Ontdek het ware Ibiza!

Een auto huren op Ibiza doe je natuurlijk via ibizaautohuur.nl

Wij zijn een partnerbedrijf van Sunny Cars. Sunny Cars heeft op zijn beurt contacten met veel lokale, betrouwbare verhuurders van auto’s zoals Budget Rent a Car en Europecar. Er wordt alleen met de beste verhuurbedrijven samengewerkt, dus je bent verzekerd van een kwalitatief goede huurauto. Huur je je auto via ibizaautohuur.nl dan weet je dus zeker dat je geen slachtoffer zult worden van een malafide autoverhuurder.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Alles goed geregeld via Ibiza Autohuur

Ibiza Autohuur bezit zelf geen wagenpark maar fungeert als bemiddelaar tussen tussen jou en het uiteindelijke autoverhuurbedrijf. Het voordeel voor jou is dat wanneer je een vraag hebt, er iets onduidelijk is of er met de huurauto een probleem is, je direct ons Nederlandstalige telefoonnummer kunt bellen. Wij lossen je probleem dan voor je op dus dat is wel zo prettig.
Wanneer je een auto op Ibiza via ons huurt, dan betaal je één prijs en word je niet geconfronteerd met vreemde of onverwachte kosten. Je betaalt geen reserveringskosten en er worden ook geen creditcardkosten in rekening gebracht.
Op Ibiza is veel te beleven. Je kunt pas echt goed van Ibiza genieten door er via onze website een auto te huren.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op