Skip to content

Auto huren Portinatx

Ga jij op vakantie naar Portinatx op Ibiza? Dat ligt in het noorden van Ibiza en is een prachtige badplaats. Het is echt een geweldige vakantiebestemming voor onder andere gezinnen. Op Portinatx vind je veel hotels, appartementen, restaurants en cafés. Ook zijn er prachtige afgelegen stranden waar je heerlijk in de zon kunt liggen. Daar zul jij vast van een welverdiende vakantie kunnen genieten. Maar wanneer je naar Portinatx op Ibiza gaat, is het wel aan te raden om daar vooraf een auto te huren. En dat kan heel gemakkelijk via deze website.

Waarom je absoluut een auto moet huren in Portinatx

Portinatx is gelegen in een nogal afgelegen deel van Ibiza. Vanuit hier is het niet zo eenvoudig om andere delen van het eiland te bereiken. Er zijn geen talrijke busverbindingen bijvoorbeeld. Wanneer je niet in het hoogseizoen gaat, sta je al gauw een hele poos op de bus te wachten. Je kunt ook de boot nemen maar dat is prijzig.

De meeste mensen komen met het vliegtuig aan op Ibiza en hebben dus niet de beschikking over de eigen auto. Om gemakkelijk van en naar Portinatx te reizen is het mogelijk om daar een auto te huren.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Ibizaautohuur.nl regelt jouw huurauto

Wij zijn zelf geen eigenaar van de huurauto. Dat zijn gerenommeerde partijen als Budget Rent a Car en Europecar. Je weet dus zeker dat je een kwalitatief goede huurauto mee krijgt. De financiële afwikkeling en alle contacten verlopen echter via ons in het Nederlands. Ook kunnen wij een shuttlebus regelen die jou van en naar Portinatx brengt. In Portinatx staat de auto die jij gaat huren dan al voor je klaar.

Alles wordt prettig voor je geregeld dus kies ervoor om je auto in Portinatx te huren via Ibizaautohuur.nl

Vragen?

Neem gerust contact met ons op