Skip to content

Een auto huren in Cala Blanca

Voor wie een auto gaat huren in Cala Blanca, heeft Ibiza Autohuur diverse aantrekkelijke opties. Je reserveert gewoon vanuit Nederland je huurauto en regelt meteen de verzekering en de rijbevoegdheid voor een eventuele bijrijder. Zo ga je zorgeloos op reis en hoef je na aankomst geen ingewikkelde onderhandelingen te voeren aan de balie.

Waarom een auto huren in Cala Blanca een goed idee is

Cala Blanca is een prachtige plaats op het eiland Menorca dat net als het bekendere Mallorca onderdeel uitmaakt van de Balearen een eilandengroep ten oosten van het Spaanse vasteland. Dit prachtige eiland wordt omringd door de Middellandse zee en is de ideale vakantiebestemming voor een ieder die graag het strand en de mediterrane natuur opzoekt. De auto is het ideale vervoermiddel op dit eiland. Je doorkruist het hele eiland in minder dan een uur en vanuit Cala Blanca ben je binnen drie kwartier op de luchthaven van het eiland. Dankzij je huurauto heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en ben je niet gebonden aan drukke (en dure) toeristische hotspots.
0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Geen zorgen en geen gedoe

Huur je ter plekke een auto, dan zul je na aankomst bij de balie keuzes moeten maken over bijvoorbeeld de verzekering of de de extra kosten voor het toevoegen van een bestuurder. Bij Ibiza Autohuur regel je alles vanuit huis. Zo werkt Ibiza Autohuur samen met Sunny Cars. Sunny Cars maakt gebruik van betrouwbare lokale aanbieders, biedt je een aantrekkelijke WA verzekering en je bijrijder mag gratis als bestuurder optreden. Kortom, wie ervoor kiest om een auto te huren in Cala Blanca via Ibiza Autohuur, gaat zonder zorgen en gedoe de weg op. Bovendien is alles bij aankomst al geregeld, zodat je snel je sleutels in handen hebt. Mocht je tijdens je vakantie schade hebben, dan betaalt Sunny Cars je het eigen risico terug.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op