Skip to content

Een auto huren voor Cala Codolar

Wil je voor je vakantie een auto huren in Cala Codolar, dan is Ibiza Autohuur het adres om alles gemakkelijk en snel in één keer te regelen. Boek je via Ibiza Autohuur een Sunny Car, dan boek je meteen ook een GPS systeem, een no-nonsense WA verzekering en mag je gratis een tweede bestuurder opgeven. Bovendien doe je dit allemaal vanuit je luie stoel in Nederland. Je hoeft na aankomst dus niet nog eens uren aan de balie te staan om verzekeringen te vergelijken of te onderhandelen over extra’s. Je bent in één klap voorbereid op een heerlijke vakantie met alle voordelen die een eigen huurauto te bieden heeft.

Heerlijk huren, de voordelen van een auto huren in Cala Codolar

Cala Codolar ligt aan de westkust van het prachtige Ibiza. Het populaire eiland ten Oosten van het Spaanse vasteland is het vakantieparadijs bij uitstek. Bij Cala Codolar vind je prachtige uitzichten, mooie rotspartijen en kiezelstranden. Heb je een eigen huurauto, dan ben je ook zo op de nabijgelegen zandstranden en zijn Ibiza stad en de luchthaven van het eiland binnen een goed half uur te bereiken. Het hele eiland ligt dus aan je voeten en je hebt alle vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Huur je auto via Ibiza Autohuur

Het is dus verstandig om een auto te huren in Cala Codolar. Dat kan ter plaatse, maar dat gaat vaak gepaard met lange onderhandelingen, verborgen extra kosten en aanbiedingen voor verzekeringen die helemaal niet zo gunstig zijn. Ibiza Autohuur werkt samen met Sunny Cars. Boek je bij Ibiza Autohuur een huurauto van Sunny Cars, dan huur je bij een betrouwbare lokale dealer en zitten de verzekering met 24/7 Nederlandstalige hulplijn en extra’s als toestemming voor een tweede bestuurder en GPS als in het pakket.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op