Skip to content

Een auto huren in Cala Llonga

Wie graag een auto wil huren in Cala Llonga kan dat het beste voor vertrek doen via Ibiza Autohuur. Zo regel je alles terwijl je nog in Nederland bent en voorkom je discussies en onderhandelingen aan de balie. Ibiza Autohuur werkt veel samen met Sunny Cars die weer contracten hebben met betrouwbare verhuurders ter plaatse. Door alles voor vertrek te regelen, hoef je na aankomst alleen maar in te stappen. Het is overigens aan te raden je auto op te halen op het vliegveld, zodat je meteen na aankomst in kunt stappen en je vakantie dus direct kan beginnen.

Voor wie een auto gaat huren in Cala Blanca, heeft Ibiza Autohuur diverse aantrekkelijke opties. Je reserveert gewoon vanuit Nederland je huurauto en regelt meteen de verzekering en de rijbevoegdheid voor een eventuele bijrijder. Zo ga je zorgeloos op reis en hoef je na aankomst geen ingewikkelde onderhandelingen te voeren aan de balie.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Het gemak van Ibiza Autohuur

Maak je gebruik van het aanbod van Ibiza Autohuur en kies je voor huren via Sunny Cars dan krijg je niet alleen een veilige auto, maar ook een goede WA-verzekering, een bij de prijs inbegrepen navigatiesysteem en mag je bijrijder gratis als bestuurder optreden. Heb je onderweg hulp nodig dan kun je hen 24/7 in het Nederlands bereiken. Mocht je tijdens je vakantie schade oplopen dan betaalt Sunny Cars je eigen risico terug.

Waarom het slim is een auto te huren in Cala Llonga

Wie slim is zorgt op het prachtige Ibiza voor eigen vervoer. Het toeristische eiland oogt soms druk, maar dat komt ook omdat toeristen altijd dezelfde plaatsen opzoeken. Met een huurauto heb je daar geen boodschap aan en ga jij je eigen weg. Het eiland is vanuit Cala Llonga perfect met de auto te verkennen. Na een dagje op het prachtige strand van Cala Llonga ben je immers in slechts 20 minuten met de auto al in Ibiza stad. Ook de luchthaven van het eiland is in ongeveer 20 minuten met de auto vanuit Cala Llonga te bereiken. Je bespaart dus fors op het vervoer met taxi’s en kunt toch het hele eiland in je eigen tempo verkennen.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op