Skip to content

Auto huren Cala Mastella

Auto Huren Ibiza is uw nummer een adres om een auto te huren in Cala Mastella. Al meer dan twintig jaar voorzien wij Nederlanders in Cala Mastella, maar ook andere plaatsen als La Joya, Cala Llenya, Es Canar, Cala Pada, Niu Blau, Can Sanso, Siesta en Santa Eulalia del Rio van mooie, betrouwbare en voordelig geprijsd huurauto’s uit allerlei segmenten. Wij zijn een Nederlandse organisatie en partner van Sunny Cars, een verhuurder in Ibiza met contacten met vrijwel alle verhuurmaatschappijen. Wij verhuren dus zelf geen auto’s, maar zijn een bemiddelende partij en dat brengt u een hoop voordeel. Onder andere het voordeel van scherpe prijzen, heldere afspraken en communiceren in uw eigen taal.

Een auto huren in Cala Mastella is perfect om de omgeving te verkennen

Cala Mastella is een prachtige plaats. Als u hier op vakantie bent, kunt u in de directe omgeving genieten van fraaie natuur en natuurlijk de faciliteiten van uw accommodatie. U zou bijna uw hotel of appartement niet uithoeven. Bijna, want Ibiza is veel te leuk om niet te verkennen. Het openbaar vervoer op het eiland is redelijk beperkt. Hiermee kunt u niet op alle interessante plaatsen komen. Juist buiten de toeristische hotspots om is er een hoop te doen op het eiland. Een auto huren in Cala Mastella is dan ook de perfecte manier om meer van het eiland te zien.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Wij zorgen voor gemak

Besluit u om een auto te huren in Cala Mastella via Auto Huren Ibiza, dan profiteert u van veel gemak. U reserveert de auto van uw keuze eenvoudig online, gewoon in het Nederlands en met heldere voorwaarden. Alle auto’s die u via ons huurt, zijn all-in, dus inclusief verzekering. Zo gaat u zorgeloos op pad. Wilt u uw auto direct ophalen van het vliegveld, of liever geleverd hebben bij uw hotel of appartement? Dat is mogelijk. Ook kunnen wij zorgen voor een shuttleservice die u vanaf het vliegveld naar de verhuurlocatie brengt. Gedurende de huurperiode kun je vertrouwen op de uitstekende service van Sunny Cars, maar mocht je desondanks een probleem hebben, dan is er een Nederlands telefoonnummer waarop je ons kunt bereiken.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op