Skip to content

Een auto huren in Cala Pi

Denk je erover om een auto te huren in Cala Pi, dan ben je bij Ibiza Autohuur aan het goede adres. Met een auto zijn de eilanden behorende tot de Balearen het best te verkennen. Cala Pi ligt in het zuiden van het bekende Balearen eiland Mallorca. Het is een pittoresk stadje met mooie stranden en rotsformaties. Bovendien is het een van de beste uitvalslocaties om met de auto het prachtige eiland te verkennen. Zo ben je vanuit Cala Pi met de auto in een goed half uur op de luchthaven van Mallorca (Palma).

Het gemak van een auto huren in Cala Pi

Een auto kan gemakkelijk op het vliegveld gehuurd worden. Dat kun je natuurlijk zelf doen na je vliegreis. Nadeel van alles op locatie zelf regelen is dat er wel eens verwarring kan ontstaan aan de balie. Zo zijn de aanbiedingen voor verzekeringen, of het als medebestuurder registreren van je bijrijder soms helemaal niet zo voordelig zijn als ze worden voorgesteld. Wil je daarom een auto huren in Cala Pi, dan kun je dat het beste vanuit je luie stoel doen via het Nederlandse Ibiza Autohuur. Ibiza Autohuur werkt bovendien samen met Sunny Cars. Zij bieden je een aantrekkelijk verzekeringspakket (WA verzekering, net als je thuis voor je eigen auto hebt) en betalen bovendien het eigen risico terug bij schade. Ook kun je 24/7 bellen met een Nederlandstalige hulplijn, dat is wel zo vertrouwd. Alles eenvoudig en goed geregeld dus.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Alle vrijheid, verlaat de gebaande paden

Mallorca is een toeristisch eiland. Toeristen die gebruikmaken van op toeristen toegesneden vervoer drommen vaak samen op een beperkt aantal plaatsen en laten de rest van dit prachtige eiland links liggen. Wil jij vanuit Cala Pi het eiland op je eigen manier ontdekken, huur dan een auto via Ibiza Autohuur. 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op