Skip to content

Auto huren Can Nadal

Een auto huren in Can Nadal is absoluut aan te raden. Ibiza kent zeer veel toeristische plekken met alle benodigdheden direct om de hoek. Can Nadal biedt u een iets rustigere ligging. Dat is heerlijk, maar u wilt natuurlijk wel vermaak kunnen opzoeken. Even lekker naar het strand gaan, een leuk stadje bezoeken of even winkelen: dit gaat allemaal een stuk eenvoudiger met een eigen auto voor de deur. U bent dan niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Niet alles wat u zoekt, ligt in Can Nadal op loopafstand. Huur daarom een auto en geniet maximaal van wat het eiland u te bieden heeft.

Al meer dan twintig jaar is Auto Huren Ibiza uw vertrouwde partner voor een auto huren in Can Nadal. Wij hebben inmiddels al duizenden Nederlanders geholpen aan hun ideale huurauto. Wij zijn overal op het eiland actief. In de omgeving van Can Nadal onder andere ook in La Joya, Cala Llenya, Cala Mastella, Es Canar, Cala Pada, Niu Blau, Can Sanso, Siesta of Santa Eulalia del Rio. Wij kunnen u deze service bieden dankzij onze samenwerking met Sunny Cars. Sunny Cars is een vooraanstaande autoverhuurservice met contacten bij vrijwel alle verhuurbedrijven in Ibiza. Wij zijn een bemiddelaar. Dit betekent dat wij zelf geen auto’s verhuren, maar wel voor u goede prijsafspraken en goede servicevoorwaarden bedingen bij de verhuurders. Bovendien kunt u in het Nederlands reserveren en kunt u bij calamiteiten ook in het Nederlands worden geholpen.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Elke soort auto huren in Can Nadal

Bij ons kunt u alle mogelijke auto’s huren in Can Nadal. Een ruime gezinswagen zodat u met de hele familie het eiland kunt verkennen. Een offroader zodat u ook buiten de verharde wegen kun gaan, een blitse cabriolet om maximaal te genieten van de zon: wij hebben het allemaal voor u. Alle auto’s die u via ons huurt, zijn all-in, dus met verzekering. Zo gaat u onbezorgd op pad.

Zelf halen of direct instappen?

Standaard zorgen wij ervoor dat bij een auto huren in Can Nadal de auto voor u bij het verhuurbedrijf klaarstaat. Wilt u direct kunnen instappen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat de auto voor u klaarstaat op het vliegveld of bij uw hotel/appartement.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op