Skip to content

Auto huren in Formentera

Met een auto huren in Formentera bezichtig je volledig op eigen tempo en gelegenheid het gehele eiland. Ibiza Autohuur helpt je bij het maken van de beste keuze voor jou, levert perfecte service en laagsteprijsgarantie. Op een veilige en eenvoudige wijze heb je binnen enkele minuten een auto te huur voor het eiland Formentera en bezoek je de mooiste plaatsen.

Een auto huren in Formentera direct geregeld

Formentera is samen met Ibiza en enkele andere eilanden onderdeel van de Balearen en is hiervan het kleinst bewoonde eiland. Er wonen ruim tienduizend mensen een oppervlakte van 83 km². Formentera wordt ook wel het zuster eiland van Ibiza genoemd, maar heeft ondanks dat zijn rust en authentieke uitstraling weten te behouden. Veel mensen besluiten vanuit Ibiza dan ook de rust op te zoeken op dit eiland en een dag hier door te brengen. Vanuit Ibiza stad kan dan de boot gepakt worden naar La Savina. 

Formentera beschikt over prachtige plekjes verspreid over het eiland en een kort bezoek aan het eiland kan enige tijdsdruk op je dagbesteding leggen. In dit geval biedt een auto huren in Formentera de perfecte uitkomst. De wegen op het eiland zijn zeer goed, waardoor een dagje rondrijden en alle hoogtepunten bezichtigen eenvoudig en veilig is. Ibiza Autohuur heeft over het hele eiland ophaal- en aflever locaties, met beschikking tot de voordeligste huurauto’s.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

De mooiste bezienswaardigheden van Formentera

Het eiland Formentera ontdekken kun je het beste doen met een voertuig. Het eiland heeft een lengte van 19 kilometer en beschikt over de mooiste stranden over de gehele kustlijn. Tientallen bezienswaardigheden zijn meer dan de moeite waard te bezoeken. De havenstad La Savina en de hoofdstad Sant Francesc Xavier zijn steden die je beslist niet wilt overslaan. Ook de vuurtoren van Faro de la Mona en het zuidelijkste puntje Cap de Barbaria zijn echte aanraders voor toeristen. Het bijzondere eiland biedt genoeg vermaak en een rondje over het eiland is het absoluut meer dan waard.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op