Skip to content

Een auto huren vanaf Ibiza Airport

Waar moet je op letten als je een auto gaat huren vanaf Ibiza Airport? Allereerst is het een goed idee om alles vanuit huis al te regelen. Op die manier bespaar je namelijk een hoop tijd, werk en als je het goed aanpakt ook geld. Aan de verhuurbalie zelf betaal je namelijk vaak een hogere prijs, bovendien moet je onderhandelen over extra’s, zoals de verzekering of het GPS systeem. Huur daarom een auto vanuit je luie stoel via Ibiza Autohuur en haal zonder zorgen je sleutels op. Kies je via Ibiza Autohuur voor een huurauto van Sunny Cars, dan ben je verzeker van een betrouwbare auto en zitten alle extra’s al inbegrepen in de huurprijs.

Het huren van een auto vanaf Ibiza Airport

Kiezen voor een shuttlelocatie, zoals de luchthaven, is altijd de goedkoopste optie om een auto te huren. Dit maakt het huren van een auto op Ibiza Airport zo gemakkelijk. De ff optie, dat betekent ophalen met volle tank (full) en terugbrengen met volle tank, is financieel het aantrekkelijkst. Als je kiest voor Sunny Cars, heb je ook meteen een WA verzekering (tot wel 7.5 miljoen euro) waarbij, mocht er schade gereden worden, Sunny Cars het eigen risico terugbetaalt. Ook mag je kosteloos een tweede bestuurder registreren en zit de prijs van het navigatiesysteem al bij de huurprijs in. Bovendien beschik je over een Nederlandstalige hulplijn die 24 uur per dag beschikbaar is.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

En rijden maar

Door vooraf alles te regelen hoef je na aankomst je sleutels maar op te halen om het vakantiegevoel tegemoet te rijden. Op Ibiza is van alles te beleven en waar op het eiland je ook verblijft, met de auto ben je er zo. Vanaf Ibiza Airport is het slechts 5 minuten rijden naar Ibiza stad, De meeste andere populaire locaties bereik je vanaf het vliegveld in minder dan 30 minuten.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op