Skip to content

Een auto huren in Ibiza Stad

Wist je dat het een goed idee is om een auto te huren in Ibiza Stad? Geweldig, je gaat naar Ibiza. Een prachtig eiland met zon, zee, prachtige natuur en een ongeëvenaard uitgaansleven. Een van de dingen die je het best van te voren kunt regelen is het huren van een auto. Door alles vooraf in Nederland te regelen voorkom je wachttijden en lastige onderhandelingen en discussies aan de balie. Ibiza Autohuur is de plek om in één keer alles goed te regelen, zodat jij op vakantie alle vrijheid hebt.

Hoe kun je een auto huren in Ibiza Stad

Je huurt gemakkelijk een auto via Ibiza Autohuur. Een goede tip is om te kiezen voor Sunny Cars. Dit bedrijf werkt samen met lokale dealers die betrouwbaar zijn en goede wagens leveren. Bovendien ben je meteen WA-verzekerd (met Nederlandstalige hulplijn), mag je bijrijder gratis bijgeschreven worden als tweede bestuurder en zit de prijs van het navigatiesysteem al in het huurbedrag. Je kunt na aankomst dus meteen je sleutels ophalen en hoeft niet aan de balie nog besluiten te nemen over de verzekering. Mocht je tijdens je vakantie schade hebben gereden, dan betaalt Sunny Cars je het eigen risico terug. Een prettige gedachte dus.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Het voordeel van een huurauto

Wil je een auto huren in Ibiza stad, dan is het aan te raden ervoor te kiezen om de auto op het vliegveld al op te halen. Dit is wel zo gemakkelijk en bovendien goedkoper. De luchthaven zelf ligt op slechts een paar minuten rijden van Ibiza stad. Ibiza stad zelf is natuurlijk al heel populair, maar oogt soms wat toeristisch. Gelukkig kun je vanuit Ibiza stad met de auto prima het hele eiland verkennen. binnen een half uur ben je met de auto al in Cala CodolarRoca Llisa en Es Cubells

Vragen?

Neem gerust contact met ons op