Skip to content

Auto huren in Pilar de la Mola

Een auto huren in Pilar de la Mola is nu super eenvoudig en snel geregeld. Bij Ibiza Autohuur kies je de huurauto die volledig is gebaseerd op jouw voorkeur. Bovendien profiteer je van de beste service en laagsteprijsgarantie. Met de all-inclusive service van Ibiza Autohuur ben je van alle gemakken voorzien en zit alles in de prijs inbegrepen. De mooiste plekken in en rondom Pilar de la Mola bezichtig je met de auto die jij voor ogen hebt.

Moeiteloos een auto huren in Pilar de la Mola

In het oostelijk deel van Formentera ligt het dorpje Pilar de la Mola, het grootste dorp van dit gedeelte. Pilar de la Mola bestaat uit een vlakte omringt door kliffen, op 100 meter boven de zee. Dit is hiermee het hoogste punt van het eiland en levert een prachtig uitzicht op. Het dorpje bevindt zich op nog geen 15 kilometer van de hoofdstad, maar voelt door haar hoogte volledig geïsoleerd van de rest van het eiland. De weg naar het dorpje loopt flink omhoog, wat bijdraagt aan het afgelegen gevoel dat dit dorpje met zich meebrengt. Er wonen zo’n 58 inwoners, wat een verblijf in dit dorpje een unieke ervaring maakt. 

Wil jij vanuit Pilar de la Mola een auto huren om de rest van het eiland te bezichtigen? Ibiza Autohuur maakt het mogelijk. Ook dit afgelegen, hoge dorp is een van de aflever- en ophaallocaties van Ibiza Autohuur. Een auto huren in Pilar de la Mola is snel en eenvoudig geregeld en zal zeer waardevol zijn bij het bezichtigen van het eiland.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

De bezienswaardigheden in en rondom Pilar de la Mola

In het centrum van het dorp Pilar de la Mola staat de 18e-eeuwse kerk, die het religieuze middelpunt van het dorp vormt. Daarnaast staat even verderop een molen, Mola Veil, uit het jaar 1778, die nog volledig intact is gebleven en tot recent geleden werd gebruikt om het graan voor de bewoners te malen. Ook de Faro Formentera, een vuurtoren op 192 meter hoogte, en het gedenkteken van schrijver Jules Verne zijn belangrijke bezienswaardigheden van la Mola. Toch is de grootste trekpleister van dit dorp het adembenemende uitzicht, dat uitstrekt tot Ibiza.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op