Skip to content

Auto huren Playa d’en Bossa

Wil je graag mobiel zijn en niet afhankelijk van het openbaar vervoer om de omgeving te gaan verkennen, dan zijn wij van Auto Huren Playa d’en Bossa er voor je om je een goede en degelijke auto voor een redelijke huurprijs ter beschikking te stellen. Geen moeilijk gedoe over extra verzekeringen en zo, gewoon alles goed geregeld met een goede dekking. Boek tijdig je auto om er zeker van te zijn dat je heerlijk het eiland kunt gaan verkennen vanuit Playa d’en Bossa. Er zijn tal van bezienswaardigheden op het eiland Ibiza, dus de huurauto zal niet veel stil staan.

Regel je auto vanuit Nederland via Auto huren Playa d’en Bossa en ben verzekerd van een goede auto tegen een super prijs. Alles is goed geregeld wat betreft je verzekering. Je hoeft je niet druk te maken over een extra Eigen Risico verzekering, wij hanteren een all-inclusive prijs en bij schade betalen we je het eigen risico helemaal terug. In de verzekering zit begrepen: de banden, de ramen, het dak en de bodem van de auto.

Dus je kunt zorgeloos het hele eiland rondrijden. Uiteraard gelden in geval van een schade door het gebruik van alcohol dezelfde regels als in Nederland, dus het is nog altijd handig om Bob bij je te hebben. Wij gunnen onze klanten een super vakantie op party-eiland Ibiza. Er is veel te zien en daarom is het echt handig om een auto ter beschikking te hebben. Neem contact met ons op voor informatie of boek online.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Kies voor gemak tegen een scherpe prijs

Je kunt je auto afhalen waar je maar wil en ook weer inleveren waar je wil. Wil je al meteen op het vliegveld de auto meenemen of hem bijvoorbeeld pas na een weekje afhalen in de buurt van je vakantieadres? Alles is mogelijk bij Auto Huren Playa d’en Bossa. Boek je auto tijdig om teleurstelling te voorkomen. Je zult er geen spijt van krijgen en veel van het prachtige eiland Ibiza gaan zien.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op