Skip to content

Een auto huren in Roca Llisa

Wil je een auto huren in Roca Llisa, let dan goed op. Er is aanbod genoeg, maar niet elke verhuurvorm is even handig. Het huren van een auto op Ibiza is sowieso sterk aan te raden. Met een auto kun je immers gaan en staan waar je wilt. Ook ben je, wat je verblijfplaats betreft, niet geboden aan de dure toeristische plaatsen, maar kun je echt het eiland verkennen zonder iets te hoeven missen. Het huren van een auto betaalt zich dus terug, tenminste als je het goed doet.

Waar moet je op letten als je een auto gaat huren in Roca Llisa

Op Ibiza kun je in diverse locaties een auto huren. Vaak is het aan te raden dit op een shuttle locatie te doen, zoals op de luchthaven van Ibiza die trouwens op slechts een half uur rijden van Roca Llisa ligt. Ook de belangrijke plaats Ibiza stad bereik je in een goed half uur vanaf Roca Llisa. Het hele eiland ligt dus aan je voeten en je kunt he in je eigen tempo gaan verkennen. Kies je ervoor een auto te huren in Roca Llisa via Ibiza Autohuur, dan voorkom je wachttijden, dure onderhandelingen en invulwerk aan de balie. Je kiest vanuit Nederland voor één helder scherp geprijsd pakket, komt aan op de luchthaven en rijdt, zonder rompslomp, even later al weg in je nieuwe huurauto.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

De voordelen van Ibiza Autohuur

Ibiza Autohuur werkt samen met Sunny Cars. Sunny Cars kent alle betrouwbare aanbieders in de regio, zodat jij verzekerd bent van een goed uitgeruste huurauto. Ook heb je beschikking over een 24/7 Nederlandstalige hulplijn. Bovendien kun je met een auto van Sunny Cars in alle rust de weg op. Je krijgt namelijk altijd een goede WA-verzekering die heldere voorwaarden kent. Ook mag je bijrijder, zonder extra kosten, als bestuurder optreden. 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op