Skip to content

Auto huren San Antonio

Het merendeel van de vakantiegangers in deze badplaats zijn echtparen zonder kinderen, dus dit is de ideale groep die een auto huren San Antonio interessant zullen vinden en ook het geld hieraan zullen besteden. San Antonio ligt aan een baai met leuke kleine zandstrandjes.  Andere wat meer afgelegen strandjes liggen rondom San Antonio en zijn te bereiken per boot, een tochtje van ongeveer 20 minuten. San Antonio is een erg gezellige plaats en hier worden nog vaak de traditionele tapas en paella geserveerd. Ook kun je hier prima winkelen. Een huurauto regelen is bij ons heel simpel. Je belt ons of je boekt online. Check goed de aankomst- en afhaaltijden en de vertrek- en inlevertijden om onnodige extra huurdagen te vermijden.

In San Antonio zijn de zonsondergangen heel beroemd bij Café del Mar en café Mambo. Die moet je gezien hebben als je op Ibiza bent. Het nachtleven op San Antonio is heel erg druk vooral in de zomermaanden. In het voor- en naseizoen zijn er veel gezinnen omdat het er dan iets rustiger is. San Antonio ligt op 20 minuten van Ibiza Stad. Een reden temeer om een auto huren San Antonio in te schakelen. Zo kun je met je huurauto lekker naar Ibiza Stad om daar de vele bezienswaardigheden te bezoeken in de oude stadskern.

Kortom een vakantie op Ibiza is super. Er zijn mooie huizen, villa’s en appartementen te huur en liggen deze wat verder van de kust of de bewoonde wereld, dan is het ideaal om een huurauto te regelen. Je bent dan mobieler dan met het openbaar vervoer en kunt naar alle leuke en gezellige dorpen die in de omgeving van San Antonio liggen. Ook voor een rit naar het strand is een huurauto ideaal. Wij zorgen dat alles goed geregeld is voor je van A tot Z en ook de verzekeringen zijn All-inclusive zonder addertjes onder het gras wat betreft het eigen risico. Daarom Auto Huren San Antonio.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Zonder problemen een auto huren

Veel andere verhuurbedrijven van auto’s hanteren vreemde regels wat betreft de verzekeringen. Vooral de afkoop van het eigen risico is iets waar veel mensen problemen mee hebben. Bij ons is hier geen enkele onduidelijkheid over. Alles is helder en duidelijk. Een passende verzekering en een onbeperkt aantal kilometers maken dat U optimaal kunt genieten van Uw vakantie op Ibiza.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op