Skip to content

Auto huren San Miguel

Een auto huren is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar voor wie er eentje wil huren om mobieler te zijn op een prachtig eiland, wat je zeker moet gaan verkennen, is het aan te raden ons, Auto Huren San Miguel, in te seinen. Wij gaan dan aan de slag om een auto te zoeken die aan Uw wensen voldoet. Een 3-deurs, 5-deurs, station of 4 wheel drive, je geeft het aan en we gaan het regelen of je regelt het zelf online. De all-inclusive verzekering geeft je de zekerheid van een perfecte dekking, inclusief de afkoop van het eigen risico, waarover vaak onduidelijkheden bestaan bij het afhalen van de auto op het afhaaladres.

De badplaats San Miguel aan de Noordkant van Ibiza is een prachtig natuurgebied. Mooie blauwe zee en vlak bij de haven liggen prachtige grotten die vroeger gebruikt werden door de smokkelaars om hun smokkelwaar te verstoppen. De grotten zijn ontstaan door aardverschuivingen van eeuwen geleden. Je kunt deze grotten ook bezoeken en een rondleiding krijgen. Je zou van hieruit met de bus naar Ibiza-stad kunnen gaan. Maar het is beter om een auto te huren bij Auto Huren San Miguel.

ONTDEK SAN MIGUEL MET EEN HUURAUTO

De gemiddelde temperatuur in juli is op San Miguel 30°C. In deze plaats komen veel gezinnen met kinderen en oudere stellen. Je kunt hier heel veel watersporten beoefenen en er zijn gezellige visrestaurantjes. Er zijn twee hotels die in de rotsen zijn gebouwd boven Puerto de San Miguel en deze zijn uniek op Ibiza. Grote winkels zijn er niet in San Miguel dus daarvoor moet je naar een andere plaats. Er is nog veel meer te zien op het mooie eiland Ibiza dus daarom een aanrader voor je: kom je Auto Huren San Miguel. Een tijdige reservering is wenselijk.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Haal het maximale uit je vakantie

Om het maximale uit je vakantie te halen is het aan te raden een auto te huren bij Auto Huren San Miguel. Je komt zo op meer plaatsen dan met het openbaar vervoer en ziet alle mooie dingen op het feest eiland Ibiza. Ook met kinderen is het ideaal om een auto ter beschikking te hebben. Er zijn diverse stranden op Ibiza waar je met de kids naar toe kunt rijden. Bel, mail of boek online de door jou gewenste auto.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op