Skip to content

AUTO HUREN SANT ANTONI DE PORTMANY

Sant Antoni de Portmany is de tweede grote plaats op Ibiza en heeft de meeste restaurants, clubs en andere uitgaansgelegenheden, dus wil je even naar een rustiger oord, dan kun je ons bellen voor Auto Huren Sant Antoni de Portmany. Je krijgt een onbeperkt aantal kilometers en een verzekering die alles dekt wat betreft schades en eigen risico. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij zijn 24/7 te bereiken mochten er problemen ontstaan en je kunt dus ongestoord genieten van je vakantie en heerlijk relaxed op het strand gaan liggen en genieten van de zon, die op Ibiza bijna altijd schijnt. De zomermaanden zijn warm en in de winter komt de temperatuur zelfs niet onder de 8 graden gemiddeld. In januari en februari is er iets meer neerslag, maar over het algemeen is het fantastisch weer.

In de zomermaanden tussen juni en september wordt Sant Antoni bezocht door over het algemeen  Engelsen. Ook zij komen een Auto Huren Sant Antoni de Portmany. Ook zij krijgen de beste en compleetste verzekering omdat er een verhoogd risico is doordat zij aan de andere kant van de weg moeten rijden. Door het onbeperkt aantal kilometers kunnen zij het hele eiland doorkruisen om alle leuke badplaatsen en stranden te verkennen.

Ibiza heeft voor iedere nationaliteit wel iets te bieden. Ook voor alle leeftijden is er iets te beleven. De jeugd vindt voornamelijk het uitgaansleven interessant en de wat oudere mensen gaan lekker op een terrasje zitten en genieten van de heerlijke tapas die dit land te bieden heeft. Deze badplaats heeft van alle plaatsen de meeste restaurants, dus aan tapas geen gebrek. Wil je ’s avonds naar een van deze restaurants toe, huur dan een auto bij Auto Huren Sant Antoni de Portmany.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Alles geregeld voor een onbezorgde vakantie

Voor de ideale huurauto bel of mail naar ons. Ook voor nadere informatie kun je contact met ons opnemen of als je al zeker bent van je zaak kun je al meteen online boeken. Hou daarbij goed rekening met de afhaal en terugbreng dagen. Bedenk ook goed waar je de huurauto wil afhalen en terugbrengen. Voor de rest wordt alles prima voor je geregeld voor een onbezorgde vakantie.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op