Skip to content

Auto huren Santa Eulalia del Rio

Wilt u een auto huren in Santa Eulalia del Rio? Dan maakt u een zeer goede keuze. Deze plaats ligt wellicht iets verder van de kust af dan andere populaire plekken in Ibiza; het strand is desondanks relatief dichtbij en Santa Eulalio del Rio ligt in de nabijheid van grote wegen. Vanuit hier rijdt u eenvoudig naar andere interessante plekken in Ibiza, maar dan moet u natuurlijk wel de beschikking hebben over een goede huurauto. Wij zorgen daarvoor.

Een auto huren die bij u past

Auto Huren Ibiza biedt u een zeer ruime keuze uit allerlei soorten auto’s. Omdat wij samenwerken met bijna negentig verhuurlocaties over heel het eiland, is er altijd wel een auto te vinden die voldoet aan uw eisen op het gebied van budget, comfort en ruimte.

Wilt u heerlijk samen cruisen, dan kunt u gaan voor een sportieve cabriolet. Gaat u met het hele gezin op stap, dan hebben wij diverse familieauto’s beschikbaar en wilt u het avontuur opzoeken in de minder begaanbare plekken van het eiland, dan is een terreinwagen de ideale oplossing.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Wij bemiddelen

Wij zijn geen autoverhuurder, maar een partij die bemiddelt. Meer dan twintig jaar geleden werd Auto Huren Ibiza opgericht om een auto huren in Santa Eulalia del Rio en diverse andere plekken in Ibiza eenvoudiger te maken. Voor veel mensen is de taalbarrière een obstakel om een auto te huren. Ook hebben mensen vaak na eerdere slechte ervaringen met verhuurders in het buitenland het vertrouwen verloren.

Bij ons geniet u de zekerheid van een eenvoudig proces en een nette, betaalbare auto met heldere voorwaarden. Wij werken samen met Sunny Cars, een organisatie die contacten heeft met bijna negentig verhuurbedrijven in Ibiza. Allemaal worden zij gecontroleerd. De tevredenheid van onze klanten spreekt voor zich: van onze duizenden klanten is 97% tevreden.

Kies voor comfort en gemak

Wilt u kiezen voor extra comfort en gemak? Dan kunt u een auto huren in Santa Eulalia del Rio en deze klaar laten zetten op de luchthaven of bij uw appartement of hotel. Zo begint uw vakantie direct goed. Als alternatief kunnen wij een shuttle service voor u regelen die u van het vliegveld naar de verhuurlocatie brengt.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op