Skip to content

Auto huren Valverde

Wil je een auto huren in Valverde, dan is Ibiza Autohuur een aantrekkelijke optie. Je regelt alles op je gemak vanuit Nederland en haalt je huurauto, zonder gedoe, op de afgesproken plek op. Ga je naar de Canarische Eilanden, dan is een huurauto natuurlijk het perfecte vervoermiddel om zelf te kunnen gaan en staan waar je wilt. Door alles al vanuit Nederland te regelen, hoef je ter plaatse niet te onderhandelen over de huurprijs, de verzekering of over extra’s. Je stapt gewoon in en rijdt je vakantie tegemoet.

Gemakkelijk en snel een auto huren in Valverde

Valverde is een prachtig gelegen plaats op het meest zuidelijke eiland van de Canarische Eilanden. Vanaf de heuvels rond deze plaats heb je een onbedorven uitzicht op het stadje en op de diepblauwe zee. Dit mooie uitzicht is vooral met de auto gemakkelijk te bereiken. Ook ben je vanuit Valverde met de auto snel bij de kust en het kleine vliegveld van het eiland. Met een huurauto ben je niet gebonden aan de typische toeristische hotspots, waar het altijd druk is, maar heb je alle vrijheid om zelf een mooi plekje uit te zoeken. Door de samenwerking met Sunny Cars kun je bovendien je bijrijder gratis opgeven als tweede bestuurder. Ook zit de prijs van het GPS systeem al in de huurprijs verwerkt en beschik je 24/7 over een Nederlandstalige hulplijn. Haal je de auto op het vliegveld (shuttle locatie) op, dan bespaar je ook nog eens op de kosten.   

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

De mogelijkheden van Ibiza Autohuur

De scherp geprijsde opties van Ibiza Autohuur zijn voor iedereen die een auto wil huren in Valverde aantrekkelijk. Kies voor de aanbieding van Sunny Cars en je bent meteen goed WA verzekerd, tot wel 7.5 miljoen Euro. Mocht je schade hebben, dan betaalt Sunny Cars je het eigen risico terug.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op