Skip to content

Huur een auto op Ibiza zonder creditcard - Boek nu bij ibiza autoverhuur

Als u een auto wilt huren zonder creditcard, zijn er een paar opties beschikbaar. Bij Ibiza autoverhuur huurt u met een zogenoemde No Deposit. Hierdoor heeft u geen creditcard van de hoofdbestuurder meer nodig en nemen wij het risico volledig over, hierdoor hoeft u zich verder nergens meer zorgen over te maken. Mocht er onverwachts toch iets proberen dan word de bekeuring eerst naar ons gestuurd. Wij sturen deze dan weer door naar u. Mocht het onder de regeling “terugbetaling eigen risico” vallen dan zijn ze uiteraard gewoon gedekt. 

Zie nu meer van Ibiza met een huurauto

Als u op zoek bent naar een plek om van de zon te genieten en te genieten van heerlijke mediterrane gerechten, hoeft u niet verder te zoeken dan het Spaanse eiland Ibiza. Dankzij de gunstige ligging is het bovendien gemakkelijk om er te komen, of u nu met het vliegtuig, de auto of de boot reist.

Als het gaat om het huren van een auto op Ibiza, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Via Ibiza autoverhuur kunt u makkelijk een autohuren. Wij regelen dat de auto op het vliegveld voor u klaar staat of dat er een transfer is om bij uw auto te komen. 

Waar je ook besluit je huurauto op te halen, zorg ervoor dat je de tijd neemt om alles te ontdekken wat dit prachtige eiland te bieden heeft.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Ontdek deze zomer de schoonheid van Ibiza met de auto!

Als je op zoek bent naar een adembenemende strandvakantie, zoek dan niet verder dan Ibiza. Dit Spaanse eiland is wereldberoemd om zijn witte zandstranden en kristalhelder water. Hoewel het nachtleven van het eiland legendarisch is, is er ook overdag genoeg te doen. Een auto huren is de beste manier om alles wat Ibiza te bieden heeft te ontdekken.

De stranden van Ibiza behoren tot de mooiste ter wereld. Je vindt er alles, van afgelegen baaien tot populaire feeststranden. De beste manier om u te verplaatsen is met de auto, zodat u gemakkelijk verschillende stranden kunt bezoeken, afhankelijk van uw stemming.

Ibiza draait echter niet alleen om het strand! Er is ook genoeg geschiedenis en cultuur te ontdekken. De hoofdstad Ibiza-stad staat vol met oude kerken en smalle straatjes.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op