Skip to content

Auto huren in Es Caló

Reizen naar Es Caló kan erg leuk zijn, dankzij de grote verscheidenheid aan attracties en activiteiten die beschikbaar zijn in deze prachtige kustplaats. Of u nu voor een dagje uit in Es Caló bent of voor een hele week, er is voor elk wat wils. En met uw huurauto bij de hand, kunt u gemakkelijk alle lokale attracties verkennen en komen waar u heen moet zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Neem nu contact met ons op of boek uw auto!

Ontdek alles wat Es Caló te bieden heeft met uw eigen huurauto!

Es Caló is een geweldige plek om te bezoeken, en het is nog beter als je het met de auto kunt verkennen. Een auto huren is de beste manier om de stad te ontdekken. Met Ibiza autoverhuur heb je keuze uit een groot scala aan huurauto’s. Wij zorgen dat de auto op de afgesproken plek staat of dat we u naar het verhuurbedrijf brengen doormiddel van een transfer. Hierdoor heb je de vrijheid om in je eigen tempo te verkennen. Es Caló is een prachtige plek, en er is zoveel te zien en te doen. Het landschap is adembenemend en de lokale bevolking is vriendelijk en gastvrij. Er is voor elk wat wils in Es Caló!

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

De mooiste stranden van Es Caló

Als jij houdt van een echt relaxte strandvakantie, dan is Es Caló misschien wel jouw volgende vakantiebestemming. Ondanks de feesten en drukte van Ibiza, biedt Formentera echt rust en schoonheid. Volop vrijetijdsbesteding, ontspanning en watersport zijn allemaal terug te vinden in het kleine dorpje Es Caló. Met milde golven in de zomer en harde wind in de herfst is het water in Es Caló een mooie trekpleister voor surfers en andere watersporters. Een prachtig lang zandstrand in Es Caló is Ses Platgetes, maar ook Caló des Mort is een voorbeeld van de heerlijke plekken waarover Es Caló beschikt.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op