Skip to content

Wat kost het om een auto te huren op Ibiza?

Ben jij benieuwd naar wat het kost om een auto te huren op Ibiza? Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. En door een auto te huren op Ibiza ben je gedurende je vakantie lekker mobiel. Dan kun je meer zien en beleven op het eiland dan alleen het strand en het nachtleven.

Wist je bijvoorbeeld dat er op Ibiza een grottencomplex is waar vroeger hippies woonden die daar in de jaren 60 zijn neergestreken? Ook beschikt Ibiza over mooie afgelegen stranden die tussen de rotsen verscholen liggen. Als je daar naartoe gaat kun je lekker even aan het massatoerisme ontsnappen.

Check op Ibizaautohuur.nl wat het kost om een auto te huren op Ibiza!

Onze website staat boordevol tips. Op die manier kun jij te weten komen waar je bij het huren allemaal rekening mee moet houden. Vragen die relevant zijn en waar wij je graag informatie over geven zijn bijvoorbeeld:

  • Is een eventuele 2e bestuurder inbegrepen in de huurprijs?
  • Zijn er verschillen ten aanzien van tankregelingen?
  • Moeten navigatie en kinderzitje wel of niet vooraf geboekt worden?
  • Kun je de auto inleveren op een andere plaats dan waar je hem ophaalt?
  • Wat zijn de kosten daarvan? 
0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Regel je huurauto via Ibiza Autohuur

Natuurlijk kun je je huurauto ook direct huren via onze website. Ibiza Autohuur werkt samen met Sunny Cars dat een bestand van betrouwbare, lokale autoverhuurders beheert. Alle contacten over de autohuur onderhoud je echter met ons. En natuurlijk kan dat gewoon volledig in het Nederlands. Wij zijn transparant over wat het jou kost om via ons een auto te huren op Ibiza.

Een auto huren via Ibiza Autohuur betekent zekerheid, betrouwbaarheid en gemak tegen een aantrekkelijke huurprijs.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op