Skip to content

Welke leeftijd heb je nodig om een auto te huren in Ibiza?

Ben jij benieuwd of je al de juiste leeftijd hebt om een auto te kunnen huren op Ibiza? De minimumleeftijd om een auto te kunnen huren op Ibiza via onze website verschilt per categorie huurauto en bovendien per exacte bestemming. Om te mogen rijden in een huurauto is meestal de leeftijd van 23 jaar vereist. Wij werken echter met lokale aanbieders en per categorie kunnen er uitzonderingen zijn en is het zelfs mogelijk dat een leeftijd van 21 jaar al toereikend is. In heel uitzonderlijke gevallen is het zelfs mogelijk om een auto vanaf de leeftijd van 18 jaar te kunnen huren.

Net 18 geworden: kan ik met die leeftijd in Ibiza dan al een auto huren?

We begrijpen het. Je bent net 18 jaar geworden en hebt dus ook pas recent je rijbewijs gehaald. Maar je hebt het papiertje dus op zak en je wilt dat graag vieren met een mooie vakantie op Ibiza. Om daar een beetje mobiel te kunnen zijn wil je natuurlijk ook een auto huren, maar heb je daar dan al de juiste leeftijd voor?

Helaas vereisen de meeste verhuurders dat je minstens 2 jaar in het bezit moet zijn van je rijbewijs. Hoewel schade natuurlijk vergoed wordt door de verzekering, is er geen autoverhuurbedrijf dat op schades zit te wachten. Helaas wijst de praktijk uit dat onervaren bestuurders vaker brokken maken. En dat geldt zeker op een eiland als Ibiza waar de wegen niet altijd even goed zijn.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

Auto huren in Ibiza met een leeftijd onder de 25: reken op toeslag

Het is mogelijk dat sommige autoverhuurbedrijven een toeslag berekenen, zelfs wanneer je al bijna 25 bent en je rijbewijs dus wellicht al 7 jaar hebt. Wil jij vooraf duidelijkheid en inzichtelijkheid in wat het huren van een auto op Ibiza jou op jouw leeftijd gaat kosten? Boek dan je huurauto via deze site.

Ibiza Autohuur is transparant over tarieven en komt achteraf nooit met onverwachte kosten. Dan weet je waar je aan toe bent.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op