Skip to content

Auto huren in Formentera

Het Spaanse Formentera staat bekend om zijn zon, zand en prachtige stranden. Als u echter de omgeving wilt verkennen, behalve luieren op het strand, kan het huren van een auto een geweldige manier zijn om u te verplaatsen. Er zijn tal van attracties en plaatsen om te bezoeken in de omgeving, en met een huurauto kunt u overal heen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervoer.

Huur een auto en verken het eiland!

Een auto huren op het eiland Formentera is de beste manier om alles te ontdekken wat het eiland te bieden heeft. De wegen zijn smal en bochtig, dus een auto is de beste manier om je te verplaatsen. Er zijn ook veel mooie stranden en baaien die alleen met de auto te bereiken zijn. Het huren van een auto is ook een geweldige manier om geld te besparen, aangezien er geen openbaar vervoer op het eiland aanwezig is.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur locaties

De mooiste bezienswaardigheden van Formentera

Het eiland Formentera ontdekken kun je het beste doen met een voertuig. Het eiland heeft een lengte van 19 kilometer en beschikt over de mooiste stranden over de gehele kustlijn. Tientallen bezienswaardigheden zijn meer dan de moeite waard te bezoeken. De havenstad La Savina en de hoofdstad Sant Francesc Xavier zijn steden die je beslist niet wilt overslaan. Ook de vuurtoren van Faro de la Mona en het zuidelijkste puntje Cap de Barbaria zijn echte aanraders voor toeristen. Het bijzondere eiland biedt genoeg vermaak en een rondje over het eiland is het absoluut meer dan waard.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op